Individuele coaching

Coaching is voor mij een interactief proces  waarbij ik je faciliteer begeleid en motiveer om zelf de regie te nemen en met eigen oplossingen te komen voor doelen die je jezelf gesteld hebt. Dit in een veilige en vertrouwelijke omgeving.

Omdat elk mens uniek is, zal elk coachingstraject maatwerk zijn, passend bij je vraag of behoefte. Vanuit mijn ervaring en achtergrond kan ik met jou werken aan doelen die liggen op het gebied van Leiderschapsontwikkeling en het leiden van diverse teams en carrièremanagement.

Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dit kan de basis vormen voor een coachingstraject of een eenmalige coachingsessie op zoek naar oplossingen.

 

Aanpak bij Individuele Coaching

Voorafgaand aan een coachingstraject vindt een telefonisch oriëntatiegesprek of een persoonlijke intakegesprek plaats waarin je coachingsvraag, mijn werkmethode, wederzijdse verwachtingen en de manier van samenwerken aan de orde komen.

Wanneer we besluiten om verder te gaan, volgen er afspraken over aanpak, aantal sessies,  duur van het traject en tussentijdse opdrachten. Een veranderingstraject kan 3, 6 of 12 maanden duren.

Afhankelijk van de Coachingsvraag, kunnen in overleg een of meerdere assessment instrumenten worden ingezet en gekozen voor een bepaalde methodiek. Ook kan ik de NLP-methodiek gebruiken.

Waar nodig zet ik mijn kennis en ervaring in op het gebied leiderschapsontwikkeling, talentmanagement, competentiemanagement, performance management en HR-processen.