Referrals

What clients say about Virma Durinck-Lourens:

“Virma, is a skilled professional in the Human Resources domain. She is excellent in the Management Development area, and has great coaching and mentoring skills. A true professional, with always a quality focus.”
Sr Vice president

“Virma Durinck-Lourens heb ik ervaren als inspirerende rolmodel. In mijn zoektocht naar een uitdagende baan heb ik de kans kunnen krijgen met haar te sparren en mijzelf te inspireren door de wijze waarop Virma haar pad heeft bewandeld als professional. Virma weet precies dichtbij bij haar cliënt te staan en dit heeft een hartverwarmende effect. Haar positiviteit is aanstekelijk.”
Orthopedagoog

Virma inspireert, ondersteunt en brengt onbekende kwaliteiten van haar cliënten naar voren. Zij leert haar cliënten om te gaan met hun eigen krachten en zwakheden op een manier dat die productief benut kunnen worden. Zij doet dat op een wijze waarbij de client zelf zijn of haar mogelijkheden ontdekt en leert te gebruiken. Zij is warm, empathisch, en doortastend in het coachingsproces. Haar coaching is zeer effectief in de praktijk van het leven en werken! Haar cliënten krijgen een kans geboden zich verder te ontwikkelen!

Top Advocaat

After so many years, I still recollect Virma as someone who has a very high level of true managerial qualities. She has a gift to truly understand what motivates people, create a space for others to flourish and as a result, get the best out of others. Truly one of the finest HR professionals I have known.”

Author

“Nogmaals dank voor het inzicht dat je mij gaf (na een lange zoektocht) over de plaats van affirmaties in het geheel. Denk ook vaak aan je als ik een ‘aapje’ wegstuur. Helpt.  Je bent echt een goede coach. ”
Huisarts

Coaching vragen in verband met werk privé dis-balans niet ongewoon te zijn. Hulp vragen is prima. Toch zijn er wanneer de situatie zich voordoet om zo een traject in te gaan nog een aantal barrières te nemen. Een essentiële barrière is: met wie ga ik dit traject volgen. Uit ervaring weet ik dat elke coach een methodiek volgt om persoonlijke doelen en veranderingen te ontwikkelen. Maar de ene coach is de andere niet. Bij Virma was dat anders: Bij haar was er een veilige, rustige, invoelende, en mooie omgeving welke het mogelijk maakten diepere lagen van weerstand en twijfel te bespreken alvorens beter aan de volgende stap te beginnen. Traject was succesvol. Dank je voor je interesse en ik kan jou als coach van harte aanbevelen aan anderen”.

C- suite PhD