Virma Durinck-Lourens MA, PCC Leiderschap & Carrière Coach, HR-consultant Diversiteitmgt

Virma Durinck-Lourens MA, PCC Leiderschap & Carrière Coach, HR-consultant Diversiteitmgt

ENGELS

Als uniek Persoon sta je bij mij centraal. Graag help ik je om succesvoller te worden en bij het leiden van divers samengestelde teams de kracht van verschillen te benutten.

Als Leiderschap & Carrière Coach, HR-consultant Diversiteitmanagement geloof ik in de kracht van mensen en organisaties.
Mensen beschikken over resources, talenten en kwaliteiten om met oplossingen te komen voor hun doelen, maar door de hektiek van alledag en de dynamiek in organisaties raakt dit op de achtergrond.

Graag werk ik als Coach met je samen op het gebied van Leiderschapontwikkeling en Carrièremanagement om jouw resources, talenten of kwaliteiten weer bewust in te zetten bij het bereiken van je doelen.

Vanuit mijn ervaring in Human Resources en mijn eigen achtergrond, weet ik dat diversiteit een toegevoegde waarde heeft voor organisaties. Diversiteitmanagement geeft optimale betrokkenheid van je team: alle talenten worden gewaardeerd en krijgen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen.

Als HR-consultant kan ik je sparringpartner zijn bij diversiteitvraagstukken.

Waarom Virma Durinck-Lourens

Mijn kracht is de combinatie van mijn Multiculturele achtergrond en een brede ervaring in Human Resources; Ik ben internationaal gecertificeerd als Coach (PCC ICF). Meer dan 25 jaar ervaring bij een multinational en o.a. gewerkt aan programma’s op het gebied van Leiderschapsontwikkeling, Carrièremanagement, talentmanagement en het coachen van leiders en potentials.

Mijn stijl is resultaatgericht en om mensen in beweging te brengen weet ik weet de juiste balans te realiseren tussen warmte, zakelijkheid en creativiteit.

Een boom vertelt zijn geschiedenis, zijn levenskracht
Een goed geaarde boom heeft groeikansen, zoekt licht
Een mens die thuiskomt in zijn bron, ziet meer
Benut zijn kansen, neemt weer de regie

Virma Durinck-Lourens,

Links:

Bekijk hier de site van Diversiteit en Techniek:
www.diversiteit-en-techniek.nl